Tätä kakkua olin miettinyt mielessäni muutamana iltana, kun uni ei tullut. Mielestäni kaikki näkemäni hyydykekakut ovat reunoista tylsiä. Halusin siihen jonkinlaisen kuvion. Aikaan sain tällaisen.

Näitä käytin: n.300g keksejä, 100g voita. 2prk Danio-mansikkarahkaa, 1prk mansikanmakuista kermaa, 2 valkosuklaa-mansikkapatukkaa, 8 liivatetta (joista 4 kiilteessä), kuvan mehun korvasin kotitekoisella mansikkamehulla (tuo oli liian sameaa)

Murensin keksit, jonka sekaan laitoin voisulan. Tämän seoksen painelin irtovuoan pohjalle (laitoin aineita vähän reilummin, niin sain lisäksi tuon pikkukakun). Pieneen vuokaan laitoin kelmun, jotta kakku irtoisi reunoista paremmin.

Murskasin kaksi suklaapatukkaa rouheeksi ja lisäsin ne vatkatun kerman ja rahkan sekaan. Lisäsin liivatteet. Kaadoin taikinan tasaisesti molemiin vuokiin ja laitoin hyytymään muutamaksi tunniksi jääkaappiin (olisi voinut olla sen 4h).

Irtopohjavuoassa olevaan kakkuun tein sydämenmuotoisella piparimuotilla reunakuvion. Tässä vaiheessa tein mansikka-suklaarusinoista sydämen muotoisen kuvion keskelle kakkua.  Tämän jälkeen tein mansikkamehusta ja liivatteesta kiilteen kakulle. Sydän kyvio jäi kiilteen alle. Laitoin hyytymään jääkaappiin.

Valmiina koristelin marsipaani mansikoilla (piti olla sydämen muotoinen ystävänpäivän kunniaksi) ja valkosuklaalla, lisäsin myös suklaarusinoita.

Pikkukakkuun laitoin aimmin tekemäni Mummi-aiheisen kranssin, kakku lähtee neidin matkassa tänään mummille.