Ostin kaupasta Omar-makeisia ja mietin mitä niistä tekisi. Googletin reseptejä ja löysin ainoastaan yhden, tämän. Sitä muuntelin paljon, muuta yhteistä ei taida olla kuin nuo makeiset.

Tässä tavikkeet, joita käytin: 1prk vaniljakastiketta, 1prk vispikermaa, 1rk vaniljan makuista tuorejuustoa, 1pss Omar-karkkeja, Digestive-keksejä, Pulla-vuokia ja 5 liivatetta. (20kpl leivoksia)

Puolet makeisista tein rouheeksi (lopuista koristeita). Vispasin vaahtoutuvan vaniljakastikkeen ja kerman. Joukkoon laitoin Omar-rouheen ja tuorejuuston (sillä välin liivateet likoamassa runsaassa vedessä).

Kuumensin 1dl  vettä ja laitoin liivatteet kattilaan. Juoksevana nauhana, samalla sekoittaen laitoin ne kerma-tuorejuuston joukkoon.

Lusikalla laitoin "taikinaa" Pulla-vuokiin (muffinivuoat liian pieniä, kun digestive keksi määräsi koon) ja keksin painoin kanneksi. Tätä olen miettinyt pitkään kun kyllästyin keksimuru-voi seokseen, tätä aion käyttää jatkossakin!

 Jääkaapissa saa hyytyä yön yli.

Poista Pulla-vuoka ja kumoa tarjottimelle, koristele haluamallasi tavalla.

HUOM! Kuvaan sattui semmonen jossa nuo omar-rakeet oli kaikki jäänyt sisälle. Ne missä ne nousi tuohon pintaan ei ollut näin kauniita. Joten vinkiksi vaan että jos uudellen tekisin en laittaisi rouhetta "taikinan" sekaan vaan laittaisin yhden Omar-karkin leivoksen keskelle sydämeksi tai sitten sulattaisin karkit, jotta rouheen palasia ei jäisi leivoksen pintaan.