Aluksi tein suklaakakun tällä ohjeella:

200g taloussuklaata ja 200g  voita sulatin kattilassa, sen jätin jäähtymään ja vatkasin 4munaa ja 2dl sokeria. Sekoitin joukkoon jäähtyneen voisuklaan-seoksen sekä 1,5dl jauhoja, 4rkl kaakaojauhetta ja 1tl leivinjauhetta.

Paistoin 24cm irtopohjavuoassa 175 asteessa 45 min.

Paistamisen jälkeen leikkasin reunasta muutaman sentin pois (oikeista kakuista tulisi vähän pienempiä ja pitihän kakkua päästä maistamaan). Herkuteltiin päiväkahvilla näillä:

Nyt kakkua oli jäljellä se noin 20cm halkaisijaltaan oleva pala, leikkasin tuon kahdeksi siivuksi ja sain niistä pohjat kahteen kakkuun päälle tein tällä ohjeella hyydykkeen. Muuten samaan tapaan mutta ei ollutkaan liivatetta, niin sulatin Pandan valkosuklaalevyn joukkoon jämäköittämään pintakerrosta.

Tässä lisää kuvia tuosta kakusta:

Ja tässä se toinen kakku, kukat vaan aseteltu erilailla: