Nyt on raparperikausi taas alkanut ja onhan niistä pakko tehdä ensimmäinen piirakka. Tämä ohje oli minulle uusi. Tehtiin irtopohjavuokaan ja tulee muhkea piirakka muruseoksella. Hyvää kyllä on  Minusta vaan rumia kaikki piirakat, kun ei oikein voi koristella..

Ohje: 2 munaa , 2 dl sokeria vaahdotetaan. Lisätään kuivat aineet: 4 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta. Lopuksi seos: 2 dl maitoa ja 1 dl (100 g) voita sulatettuna. Kaada voideltuun irtopohjavuokaan.

Päälle laitetaan: 1/2 l raparperipaloja (ite laitoin vähän enemmän 4 vartta) sekoitettuna 1-1 1/2 dl sokeria

Pinnalle vielä murut nypittynä (ompa hassu sana):50 g voita, 1 dl sokeria, 1 tl vanilliinisokeria, 1 dl vehnäjauhoja
Paista 175 asteessa uunin alatasolla tunti.