Nyt on mansikoiden aika!

Tähän kakkuun tein Digestivekeksimurusista 200g ja sulatetusta voista 85g pohjan. Reunoille asettelin tuoreista mansikoista viipaleet ja kaadoin ensimmäisen täyteen hyytymään: 200g valkosuklaata, 250g maitorahkaa 2,5dl kermaa, 2liivatetta. Kun ensimmäinen kerros oli hyytynyt tein mansikkarahkakerroksen: 250g maitorahkaa, 2,5dl kermaa, tuoreita mansikoita puoli litraa, 1dl sokeria, 6liivatetta, punaista pastaväriä. Hyytyi jääkaapissa yön yli.

Päälle laitoin n.12cm halkaisijalta olevan valkosuklaa palan, johon tein kuvion suklaasiirtoarkilla. Siirtoarkilla tein myös nuo erilliset perhoset ja kukkaset.

-Todella ketävä, sulattaa suklaata pussissa ja pursottaa arkin päälle ja antaa kovettua. Irtoaa helposti ja tulee upeita kuvioita!

Reunoille pursotin Flora vispiä.