Nyt on hyvää aikaa päivitellä blogia, kun tulee keihäksen finaali

Tänään lähti 5-vuotis synttäreille kakkuja kaksin kappalein. Molemmat kakut ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Kakuista haluttiin aika pieniä, jotta mahtui ruokalautaisen kokoiselle kakkutarjottimelle.

Tein kaksi 5 munan pohjaa. Tähän kakkuun täytteeksi tein Wiener Nougat- ja suklaatäyteet. Kostutin mehulla.

Päällinen marsipaania. Alareunan kuvio painettu koristetikulla ja koristeltu sokerihelmillä. Kakun reunaan painelin kuviot näillä muoteilla, samoin kakun päälle. Päällä olevat kuviot koristelin kimallegeelillä ja ripottelin punaista glitteriä.

Kakun keskipisteenä oleva tiara on sokerimassasta, kuivunut muotoon pullon päällä. Koristeltu helmillä, geelillä ja lumihiutale nompparelleillä.

Tämä toinen kakku on hyydytetty kulhossa. Täyteinä tutuksi tullut Tutti Frutti-täyte ja vadelmamousse sekä vadelmia. Kostutus mehulla.

Päällinen marsipaania, kuten koristeena oleva käsilaukkukin. Tästä kakusta ei tullut niin tyttömäinen, mitä olin suunnitellut. No, ehkä hyväkin ettei ole niin samanlaisia.

Onnea IIRIS!

----------------------------------II--------------------------------------

Laitanpa tähän samaan vielä kuvan tarvikkeista, jotka tarttui mukaan Tiimarista:

Heti pääsi käyttöön pyörivä alusta (kätevä!), muotit ja punainen glitteri. Viidakko-aiheiset jutut on pikku miehen 1v synttäreille. Tarjottavista tulee juttua alkuviikosta.