Muistatko kun keitit ensimmäistä kertaa kinuskia? Vahdit että tulee riittävän paksua ja samalla ettet keittäisi liian kauaa..

Minusta tuntui aamulla tältä, tein ensimmäistä kertaa kinuskia. Tukenani oli tämä ohje. Mielestäni onnistui hyvin, pitää kysellä jälkeenpäin miten kakun leikkaaminen onnistui. Koristeita laittaessa pinta ei ainakaan tuntunut liian kovalta.

Pohjana on 5 munan sokerikakkupohja ja välissä tuoreista mustikoista tehty rahka. (en halunnut kovin makeaa, kun tuo päällinen on)

Pursotin reunat tällä tyllalla. Kerman joukkoo olin laittanut kaakaojauhetta, niin sain tuon vaihtelevan sävyn pursotuksiin.

Koristeissa jouduin turvautumaan muotteihin kiirreellisen aikataulun takia. Ainoastaan ruusut ja lahjapaketti on tehty käsin.

Kirjaimet tein näillä. Ruusujen lehdet tällä muotilla.

Kimallegeelillä pursotin kiehkurat kinuskin päälle.

Onnea Arskalle!