Toivottiin syntymäpäiville Harley Davidson aiheista kakkua, muutaman mallikuvan sain. Niiden pohjalta oli helppo lähteä miettimään. Mielessäni oli kyllä paljon enemmän ideoita ja yksityiskohtia, mutta ajan puutteen takia kakku jäi tällaiseksi.

 Varmasti saman ongelman kanssa painii moni muukin kakkujen tekijä. En tiedä mitä pitäisi tehdä, kieltäytyä tekemästä kakkuja, jotta ehtisi niistä kakuista tehdä "täydellisiä" joita tekee vai tehdä kaikista tusina-tavaraa. Vai pitää taukoa, mitäs sanotte?

Tässä kakussa on 4munan sokerikakkupohja. Välissä sitä ihanaa täytettä: kinuskimoussea ja vadelmia, ohje täällä.

Päällinen on sokerimassaa. Nyt olen päällystänyt kakkuja vaahtismassalla, marsipaanilla ja sokerimassalla, kaikista helpoiten ja siistimmän saa tuolla vaahtismassalla.

Jotakin juttua halusin tähänkin kakkuun, vaikka aikaa ei kauheasti ollut. Harley Davidson logo on maalattu pastaväreillä sokerimassalevylle ja leikattu muotoon. (maalasin myös reunat, koska minusta on ruman näköistä ja valkoiset reunat paistaa.)

Tarkkasilmäiset ehkä huomasivatkin että tekstiä oli hieman muutettu näin synttäreiden kunniaksi!

Tuliliaskat on pastavärillä värjättyä pikeeriä.

Oikein paljon onnea moottoripyöräilijälle!

ps. tää lähtee nyt pakkailemaan ja laivalle, jos hetkeksi unohtaisi kakut. Ensi viikolla palataan taas asiaan, luvassa: ajanvarauskirja-kakku sekä 18v kakku, ehkä jotain muutakin...