Tämä kakku oli haasteellinen monella tapaa. Ensimmäinen normaalia haastavampi juttu oli tehdä koko kakku yhtenä aamuna, ei voinut tehdä hyydytettyä täytettä, eikä kakku ehtinyt vetäytyä. Siksi tuli muhkurainen pinta kakkuun

Normaalisti paistan pohjan ja täytän kakun jo edellisenä päivänä.

Lisähaasteen toi muoto, siitä kyllä pidin.

Viimemetreillä huomasin että marsipaani oli aivan vetelää, tarttui käsiin kiinni, todella vaikea levittää. Ajan puutteen vuoksi kaikki koristeet on tehty koristeltaessa, osa jämiä kaapista.

Kakun kasasin kolmesta kääretorttupohjasta. Välissä kinuskimousse ja vadelmia.

Lisäsin tänne sivulle viimeiseksi tuon kinuskimoussen ohjeen, oli se niin maukasta. (Täyteestä tuli myös sen verran paksua että ei vaadi liivatetta tms.)

 

 

 

Onnea Venlalle!

Tällä viikolla on kamalasti mennyt marsipaania, loppuukohan Turengin kaupoista Olis kiva päästä taas pursottelemaan kermakoukeroita...

Ensiviikolla blogiin tule mahakakku ja hääjuhlaan pikkuleipiä ja muffineita. ehkä muutakin...