Ajattelin tehdä joulusiivousta myös keittiön kaappeihin. Sinne on kertynyt jos jonkinmoista "vitkutinta", joita en itse tarvitse. Kaikki ovat siis ihan käyttökelpoisia, tulen toimeen ilman niitäkin, vie vaan tilaa kaapeissa. Otan lisää kuvia, jos tarpeen. Löytyykö näille uusi koti?

Nämä tuotteet ovat uusia, ja voisin postittaa uuteen kotiin Lumiukko-vuoan ja joulusukka-koristeet.

Wilttonin nauhaleikkuri lähtee edullisesti uuteen kotiin. Muutaman kerran ollut käytössä, minulle tarpeeton. Olisiko sinulla tälle käyttöä? Nauhaleikkuri saanut uuden kodin ja toivottavasti pääsee useammin rullaamaan!

Uuteen kotiin postitan mielelläni sydämen mallisen keksitikkari vuoan ja nuo tikut. Molemmat vielä paketeissaan, en saa aikaseksi tehtyä niitä. Olisiko sinulla kiinostusta leipoa sydän keksi-tikkareita?

Silikoniset vuoat saavat uuden kodin. Muutaman kerran ollut käytössä. Olen tehnyt sämpylöitä, leipiä, kuivakakkuja. mm. tämän ja tämän. Haluaisitko sinäkin paistaa kätevästi silikonivuoissa? itselläni menee kaikki aika nyt kakkuihin ja nämä saa uuden kodin. Kakkuvuoka lähtee jo uuteen kotiin, vielä kotia vailla tuo 6 muffinin vuoka.

Leppäkerttu-kakkuvuoka (jolla saa myös tehtyä muita eläimiä) ja piparimuotti saa nyt uuden kodin! Tilasin nämä tyttären 2v synttäreitä varten. Nykyään pidän muotovuokia aivan turhina, kun pohjasta pystyy muotoilemaan itsekin mitä vain. Nämä lähtee nyt uuteen kotiin, helposti upeaa jälkeä. Meillä oli leppäkerttu synttärit, onko teilläkin?

Jos kiinnostuit jostakin, laitahan s-postia ja tarjoa!