Nyt oli kärsivällisyyttä pikkusen enempi ja sain kuvat koneelle asti. Sunnuntaina tein kaksi kakkua. Junakakkuun toivottiin valkosuklaa ja mansikkatäytettä, toiseen sain vapaat kädet. Helpottaakseni työn ja tiskin määrää tein samat täytteet kumpaankin.

Tyttövauvan kakussa on 4 munan sokerikakkupohja. Kakusta piti tulla pieni, mutta miten ne aina kasvaa tehdessä

Kakusta haluttiin kermakakku, muuten sain vapaat kädet. Olin aivan innoissani, pitkään olen miettinyt yhdistäväni kukkia ja pienen vauvan. Tähän pääsin toteuttamaan tuon idean.

Koristeet tein vaahtokarkkimassasta. Nykyään teenkin kaiken siitä, on niin helppo työstää. Koristeista tuli onnistuneet, mutta möhlin sitten tuon kerman kanssa, suunnittelin hempeää vaaleanpunaista ja ruskeaa. Punaista väriä laitoin liikaa ja pilalle meni

Tämä junakakku meni 2-v synttäreille. Toivottiin punaista, sinistä ja valkoista, myös juna ja tähtiä haluttiin. Tarjottimen sain etukäteen ja se tekikin kakusta haasteellisen, oli todella hankalaa tehdä kakkuun siistit alareunat.

Tästä tulee nyt vaan yksi kuva, kun on toiveesta yksinkertainen kakku, eikä yksityiskohtia.

Tätä kakkua pääsin itsekin maistamaan ja voin kertoa että on tullut todella kriittiseksi. Ennen kaikki kakut maistui kakuilta, nyt niitä maistelee eritavalla!

ONNEA JOOA!