Ihanaa, kun maa on valkoisena! Siitä sainkin kaiken inspiraation tähän kakkuun.

Aluksi mietin että tästä aiheesta saisi upeasti muotokakun, mutta varmempi ratkaisu on tehdä koristeet etukäteen kuivumaan ja perus pyöreä kakku. Kokeilen muotokakkua joku toinen kerta, kun on "lapsen vahti" talossa 

Toiveesta tein gluteenittoman kakkupohjan ja väliin kermaa, banaania ja marjoja. Laitoin ohuen kerroksen kermaa tarttumapinnaksi ja kaulin vaahtokarkkimassasta ohuen levyn. Levyn kiepautin kaulimen ympärille ja nostin kakun päälle. Aluksi painelin käsin ja lopuksi tasoitin nuolijalla. Kysympä tähän väliin: Onko kenelläkään kokemusta tästä siloittajasta?

Itselläni tuota ei ole, mutta kannattaisiko hankkia? Tuossa silikonilastassa on ainakin se parempi juttu että saa siististi leikattua tuon kakun alareunan. Miten te muut laitatte massaa kakun pinnalle?

Massan päälle kiinnitin vaahtismassaa lumikasoiksi, koristetikulla painelin lumihiutaleen kuvioita. Tälläkertaa en peitellyt mitään möhläyksiä Tuohon siniseen sileään alalaitaan pursotin pikeeriä.

Kakkuun toivottiin puna-valoraidallisia sukkahousuja, jotka on kovasti 2v tytön mieleen. Ne meni tälle lumiukolle hatuksi. Kakun reunoille pursotin pikeeriä jääpuikoiksi, näyttää kyllä joltakin pilalle menneiltä valumilta!

Tässä Olivia-possua lähempää. Muotoiltu käsin vaahtismassasta, sävytetty tomuväreillä ja efektisävyllä. Yksityiskohtia piirretty elintarviketussilla.

Siinä tämän kertainen kuvapläjäys.

Oikein paljon onnea AILA!