Olen jo pitkään hehkuttanut vaahtokarkkimassan hyviä puolia. Nykyään teen kaikki koristeet tuosta massasta ja suurin osa kakuistakin halutaan päällystettävän sillä. Minusta ihan kiva juttu, massalla päällystäminen antaa mielestäni paremmat mahdollisuudet koristelulle vrt. kermakakkuihin. Toki edelleen haaveilen että pääsisi treenailemaan niitä kermakoukeroita.

 Aiemman vaahtokarkkimassa-tilauksen jälkeen sain vinkkejä edullisemmista myyntipaikoista ja niiden perässä löysinkin ihania uutuuksia: Valmiiksi värjättyä vaahtokarkkimassaa ja eri makuisina. Miltä kuulostaa banaanin maku? tai vadelma?

Tällä kertaa tilasin muutamaan tulevaan kakkuun massat Leipurin putiikista:

Aamupäivä meni töissä ja koko loppupäivä tiiviisti keittiössä, syy keittiössä olemiseen löytyy viikonloppuna täältä blogista!

Huominen urakka ja Ronjan vuosi 2010 on lopussa...

Millasia kakkuja leivotaan ensi vuonna?