Tämä kakkuvuosi on korkattu! Tämän vuoden kakuille tein oman osion Täytekakut 2, joskus sit voi katsella miten on kehittynyt vuosi vuodelta. Edelleen jaottelen kakut aiheiden mukaan omiin kategorioihin, tämä kakku löytyy myös kategoriasta Täytekakut, kaste & vauva.

Kakusta toivottiin kolmekerroksista ja kakkujen reunoihin pienokaisen nimet. Yksi toiveista oli nukkuva vauva talvisessa tossussa, samaan tapaan kuin tämä. Halusin koristeesta oman näköisen, niimpä pieniä muutoksia. Eikä noin mahtavaan taitoni riitä, mitä Stina on väkertänyt.

Kakku on tehty kolmellekymmenelle. Pohjana tummakakkupohja, 2-, 4- ja 6 munan kakut. Välissä toiveesta pätkismousse, sekä vaniljamousse. Pinta on valmiiksi värjättyä vaahtismassaa. Paketissa kyllä luki VanillaMask, että en tiedä oliko jotakin vaniljan makuista massaa, mutta sopi tuohon hyvin.

Kakuista jätin tarkoituksella matalat, kun tarkoitus oli tehdä 30-hengen kakku.

Koristeluun sain muuten vapaat kädet. Niimpä tein tähän ne kaikki kiemurat ja koukerot, jotka olisin halunnut tehdä hääkakkuihin. Tekstit ja kiemurat pikeeriä. Tässä lisää niistä:

Onnea Jonni Urho Axel!

Seuraavaksi blogissa poikavauvan kakkuja viikon päästä, sekä meidän neidin 3v synttäri-tarjottavia.