Olipa kiva päästä tekemään taas jotakin erilaista. Minulta toivottiin kahdelle vuosia täyttävälle koiralle kakkua sekä isännälle, joka tykkää pelata World of warcraft -peliä. Molemmista kakuista toivottiin pieniä 5-6hengen kakkuja.

Paistoin yhden 4 munan kääretorttupohjan ja siitä leikkasiin molempiin kakkuihin sopivia paloja. World of warcraft-kakku on kasattu kippoon, jotta sain maapallon muotoisen. Täytteenä valkosuklaamousse ja mansikoita.

Leikkasin kakusta pienen kaistaleen pois tuota logoa varten. (hih, pääsin itsekkin maistamaan kakkua ) Logo on tomuväreillä tehty vaahtokarkkimassa levylle, ja leikattu muotoon.

Kakun pinta on vaahtokarkin makuista massaa ja nyt kiitokset Leipurinputiikille, massa oli todella tuoretta, pehmeää, notkeaa, helppoa käsitellä

Aina ei näin ole vaikka kuinka ottaisi avaamattoman paketin, kuivuneet massat ovat kamalaa käsiteltävää ja jäljestä ei tule siistiä.

Kakun eteen tein tommosen, mikäköhän toi on... öö. halusin jotakin fantasiamaailmaan liittyvää.

--- --- ---

Tällä kakulla juhlistettiin koirien vuosia. Ransu on tämä valkoinen haukku ja Mimmi tykkää kaikesta vaaleanpunaisesta, etenkin possu-pehmolelusta.

Alalaitaan painelin kuvioita ja laitoin siihen värikkäitä koristerakeita, nuo ovat pehmeitä, joten ei narsku hampaissa syödessä.

Pinta on tässäkin kakussa vaahtokarkinmakuistamassaa, marmorikuvioo tein sekoittamalla valkoiseen punaista massaa ennen kaulimista. En halunnut kakusta ihan yksväristä.

Ja taas monta kuvaa koristeista:

Onnittelut Ransulle ja Mimmille sekä isännälle!

Huomenna blogiin tulee Salama McQueen!