..Monesti saan kommenttia että miten ehdin leipomaan, kun on lapsiakin.

Kirjottelen teille vastauksen aikani kuluksi (kun on hetki omaa aikaa, työpäivän jälkeen)

Normaali arki päivä alkaa meillä 6-7 aikaan aamulla..

Teen yleensä heti herättyäni taikinan valmiiksi (nyt kun on ollut kinkkupiirakoiden ja muffinien tekoa niin teen ensimmäisen satsin paistumaan)

Sitten vaihdetaan muksuilta vaipat ja annan aamupuurot. (sitten taas uusi erä paistumaan) Taas on hetki aikaa, nyt syön itse.

Sillä välin kun leipomukset paistuvat, on aikaa touhuta muksujen kanssa.

Huomaan että uuni ollut koko aamupäivän päällä, tiskiä on kertynyt valtava vuori jne.

Lapsille päiväruoka, nuorempi menee nyt useamman tunnin unille ja minulla alkaa se ihanin homma _koristelu_!

Muutamana päivänä viikossa menen kahteen töihin ja muina päivinä on aikaa tehdä pakollisia kotihommia.

Kakkuihin koristeet teen yleensä iltaisin, kun lapset ovat nukkumassa (menee 20-21 nukkumaan)

Yöllä herätään kahdesti antamaan nuoremmalle maitoa ja sitten onkin jo aamu ja taas pääsee leipomaan

(kesäkuu ollut kiirettä Kesäteatterin leivonta-urakan kanssa, normaalisti ei tuu näin suuria määriä leivottua)