Alkuviikosta tein kotiin (lukekaa tuo kotiin, näin ei ole tapahtunut aikoihin) monen toivomuksen jälkeen omena-kaura paistosta. Nam, vanilja kastiketta päälle

Siitä sain idean tähän hyydykekakkuun, jota pääsi maistamaan äidit ja lapset perhekahvilassa.

Pohjana 125g kaurakeksiä murustettuna ja 70g voita. Siinä kauraosuus, sitten tuo omenakerros: kuorin 5 oman puun omenaa ja keitin pehmeiksi kattilassa. Joukkoon lisäsin puoli desiä fariinisokeria ja ripauksen kanelia. Laitoin myös kaksi liivatetta. Tässä kuva valmiista seoksesta, jonka levitin kaurapohjan päälle.

Sitten siihen vaniljakastikkeeseen, joka tässä hyydykekakussa on pääosassa. Vatkasin kerman ja vaniljakastikkeen, lisäsin ripauksen vaniljasokeria. Käytin tähän 4liivatetta. Yön yli hyytyi jääkaapissa.

Kakku teki hyvin kauppansa, tätä voi kokeilla joskus uudestaankin.

Koristeet sokerimassaa.

Vielä siilet, HYVÄÄ SYKSYÄ BLOGINLUKIJOILLE!