Aamusella päivitin blogiani todella sekavissa tunnelmissa. Kiitos kommenteista! Paljon on tullut myös kannustusta ja sähköpostia. Niimpä päätin julkaista vielä tämän kirjoituksen:

Leivonta innostukseni alkoi aika tarkalleen vuosi sitten. Koti-äidillä oli aikaa leipoa, kokeilla uutta, päivittää blogiaan. Vuosi kului eteenpäin, leivonta-taitoni huomattiin ja minulta toivottiin jos jonkinmoista kakkua. Tuli kesä ja paluu kokoaikaisesti töihin, en osannut käyttää aikaani, en kieltäytyä mistään. Aamut leivoin ja illaksi kiiruhdin töihin. Töitten jälkeen väänsin koristeita ja kirjoitin blogiin. Pidin kovasti leipomisesta ja pihistin aikaani kaikesta muusta. Aika oli siis pois koti-hommista, mieheltä, lapsilta... Näin jatkui, ja jatkui.. yritin tavotella pilviä, halusin tehdä hienompia ja hienompia kakkuja. Aikaa, sitä ei tullut lisää innostuksen myötä.

Tajusin kaiken liian myöhään!

Nyt vähennän kakkujen tekoa ja yritän käyttää aikani viisaammin.

Tässä oli minun blogivuoteni, blogini täyttää 1 vuoden!

Muutamia otoksia vuoden varrelta:

Tästä kaikki alkoi, ensimmäiset marsipaani koristeet. Olin ostanut kaupasta muutaman pötkön perusvärejä.

Tämä oli minulle jonkinlaista terapiaa, käydä kulunut vuosi läpi. Asiat ei ihan näin yksinkertaisia ole, mutta kerroin teille mitä leivonnan saralle kuuluu.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ronja ja 1v blogi kiittää!